TERA EX LTD,BG
 Home  Products   Online Direct   Clients   Crystaline DMC  Contact us  Продава Склад Бургас

Terra Ex Ltd is the branch company of our mother company TERRA GROUP INTERNATIONAL (TEG) TEG company is located in the greater LONDON area, United Kingdom. We are dedicated to all E.U, UK domestic sales of our products. Because we are a direct company of our oversea branches, and we are able to provide our customers the best quality products at the lowest price. 

Visit our download section and get what you need, check our prices and contact us.

Thank you!  

Terra Ex Management Team!
Tervetuloa verkkosivuilla Korean DMC sivuliikkeen Euroopassa
 
Ero Low ja High Quality Hot Fix Crystals ?

Hot fix kiteet ovat laajalti käytössä tekstiili-ja vaateteollisuuden luoda näyttäviä motiivi malleja. Suunnittelee lisää glamouria vaatteet ulkonäköä. Monet mallit ovat myös käytetään yrityksen logoja paitoja, joiden jäljellä malleja edistää liiketoimintaa. Aiheet on luotu hot fix kiteet useita muita sovelluksia ja on tullut erottamaton osa muotialan. Kristallit "laatu määräytyy niiden leikattu, puolia, ja väri. Riippuen edellä mainittujen seikkojen, ne luokitellaan Swarovskin kristalleja, Preciosa kiteet, korea DMC strassit, Korean strassit ja Kiina strassit. Näistä Swarovski ja Preciosa (Tsekki) kiteet ovat kalleimpia, ja pidetään parasta laatua. Korean DMC on kimallus ja värikäs sitten Kiinan ja edullisempi Swarovski ja Preciosa

Viimeinen 2009/2011 Generation Korean CRYSTALINE DMC PLUS Hotfix kristalli on erittäin vahva termo liimaa ja jonkinlaista tekstiili on parempi sitten Preciosa ja kaikki kiinalaiset DMC PLUS tuotemerkit.

Laadun määrittämiseksi hot fix kiteitä on mahdollista vain tarkastelemalla niitä visuaalisesti. Korkealaatuinen kiteet yleensä tuottaa enemmän glitteriä ja kimallusta verrattuna heikkolaatuinen niistä, ne ovat, että ylimääräinen vähän kimallusta herättää huomiota. Extra kiille laadukkaita kristalleja johtuu niiden hienompaa apajille leikkaus, heille terävä ja sileät pinnat. Vertailun vuoksi heikkolaatuinen kiteet ei ole teräviä reunoja tai näkökulmia. Vaikka niiden glitter on helpoin tapa luoda laadun kiteet, useimmat valmistajat myös antaa heille erilaisia erottamiskykyinen luokkiin tunnistuksen helpottamiseksi. Tämä luokittelu on tehtävä laadun perusteella leikkauksia, värejä ja muotoja kiteet, korkeampien tarkennettaisiin laatua kiteitä.

Muita tärkeitä ominaisuuksia meidän Korean CRYSTALINE DMC sPLUS trasseja lajitteluun kuuluvat pohjan halkaisija koot ja vakiokoot kiteitä. Meidän Korean DMC PLUS ovat korkealaatuisia kiteet ovat aina juuri leikattu, niiden pohjan halkaisija koko vastaa täydellisesti koot. Pienempi tai suurempi pohja halkaisijaltaan yleensä tarkoittaa kiteet ovat heikompilaatuisia.

Mitä väriä meidän Korean DMC strassit, korkea laatu kiteet ovat yhtenäinen väri kaikkialla, mutta heikkolaatuinen kiteitä saattaa näyttää tummalta yhdestä kulmasta ja kevyempi toisesta. Mitä muotoja, laadukkaita kiteet ovat eri täydellisesti leikatun muotoja kuten tähtiä, kukkia, riipuksia yms.

Ala laatu kiteitä, toisaalta, eivät voi leikata hienompaa reunat saavuttamiseksi tarpeen näiden terävä, hyvin määriteltyjä muotoja, joten voidaan helposti tunnistaa yhdellä silmäyksellä. Huolimatta näistä tunnisteet, kun voi myös erotella matala ja korkea laatu kuuma korjata kiteet niiden noudattamista kankaita. Korkealaatuinen kiteet kiinni lähes kaikki kankaat nopeasti ja voimakkaasti, ja ei irtoa pesussa. He vaativat myös vähemmän silitys noudattaa materiaalia. Huono laatu kuuma korjata kiteet eivät harjoita mitään näistä ominaisuuksista, ja siksi ne vaativat paljon työtä saada kiinni, mutta hyvin harvat irrota kangas.

Mikä on Korean DMC kiteet?

Korean DMC kiteet, joka tunnetaan myös nimellä jäljitelty Swarovski ja Preciosa tekojalokivi on samanlainen kirkkaus ja kiillotettu puolia Preciosa strassit.Korean DMC kiteet, joka tunnetaan myös nimellä jäljitelty Swarovski ja Preciosa tekojalokivi on samanlainen kirkkaus ja kiillotettu puolia Preciosa strassit. Korean DMC ovat Kahden koneen moni kristalli kiviä 12 leikkaus sides/12 puolia kuin Preciosa. Maailman ainoa Swarovski XILION Chaton Rose ovat 14 puolia ja jokainen tietää Swarovski maailman johtajana World kristalli Brands. Maailman ainoa Swarovski XILION Chaton Rose ovat 14 puolia ja jokainen tietää Swarovski maailman johtajana World kristalli Brands. Vahva Thermo liimaa on saatavilla kääntöpuolelle jos kiviä. Flat-back (EI liimaa) DMC kivi on myös saatavilla.

Hyvä edullinen hinta alkamiseen kanssa Korean DMC kiteitä tulevat uudestaan. Meidän laatu Korean DMC strassi ovat parempia kuin kiinalaiset kivet, ja meidän värit DMC ovat korkeammat kuin Kiinasta lasi kivet! Meidän Korean DMC strassi on samaa laatua on kuin Preciosa mutta vain 50% hinnasta Preciosa hinta. Meidän DMC on "Korean Swarovski", mutta et voi ostaa niitä 30-40% Swarovski hinta Euroopassa.

Miten pukeutua strassit:


Sparkly Kengät puheen kengät, helpoin tapa lisätä strassit kaapissa on yksinkertaisesti käyttää kengät hieman kimallusta niitä. Olitpa käyttää strassi asuntoja, korkokengät tai hei, edes pari joitakin todella vauhdikas saappaat, voi todella työskennellä strassit kanssa kengät.
Käsiraudat ovat myös todella hip tällä kaudella, joten sen sijaan päällään, joka on tavallinen, urheilu yksi tai kaksi, että on joitakin todella säteilevä helmiä niitä!
Getting vaatekaappi säihke on helppoa ja voidaan tehdä heti, kun lisäät vain yksi strassi lisälaite. Mutta jos etsit todella piristämään tylsää talven vaatekaappi, lisäämällä enemmän kuin yksi strassi pala sopii! Pidä hauskaa katsoa ja muistaa strassit, voit aina lisätä kappaletta luoda kuohuviini kokonaisuus
©2012 TERA GROUP  All rights reserved. Designed by CREDO WEB SOLUTION